tiistai 12. maaliskuuta 2013

"My name is Zayn and I came here with some bombs"

Heips!
Jaahas, näköjää taas vierähtäny viikko viimeisestä postauksesta.. voisin kyl alkaa postata useammin :-D
Torstaina käytiin Peninkaa kattoo Inkun koelähtö ja oli kyllä ihan afsjdhdkl-fiilis ku näki sen radalla ♥ Käyttii lähön jälkee moikkaa sitä varikolla ja lähettiin kotiin.

Viikonloppu meni kivasti Nooran synttäreitä vietellessä ♥ Lähettiin siis perjantaina Peninkaa Nooralle puol 5 aikaan ja vuokrattiin 4 kauhuleffaa :-D Käytiin sitten jossain vaihees pyörii Trios ja Sokkaris ja leivottii macaroneja. Ne kyllä epäonnistu iha täysin, en oikee edes halunnu kuvata niitä, hah :-D Nooran serkkukin tuli siinä jossain vaiheessa käymään, jonka jälkeen taidettiin käyä kaupungilla pyörimässä. Katottiin illemmalla leffat ja ne oli _yksinkertaisesti_syvältä_, en oo paskempia kauhuleffoja nähnykään !

Heräsin Noorankaa samaan aikaa aamulla noin 10 jälkeen ja Peni oli ollu näköjää jo siinä pari tuntia jo hereillä ? :-D Katottiin yks leffa mikä jätettiin väsymyksen takia kattomatta ja se oli niistä neljästä paras. Oisko nimenä ollu 'Rec' tai jotain sinnepäin.
Roikuttiin Omegles ja lähettii saattaa Penii kirjastolle siinä puol 2 aikaa ja sen jälkee lähettii Noorankaa Hesaa :-D Alunperin piti lähteä Hämeenlinnaa mut päätettiinki lähtee Hesaa, hah. Pyörrittiin kaupoissa ja etittiin vessaa epätoivosesti ja onnistuttiin eksymäänki :-D

Muuta erikoista mulle ei oo tapahtunu ja tääki päivä on ollu mitä turhin. Torstaina ois lähtö tallille ja ensviikon to riparitapaaminen. Sitä odotellessa, haha :-D (yritän muuten toteuttaa tuon erikoispostauksen mahollisimman pian !)

DSC_8398DSC_8386DSC_8408DSC_8422DSC_8448DSC_8466DSC_8500DSC_8501DSC_8498DSC_8494DSC_8497DSC_8506

1 kommentti: